Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Website update - Major change
#31
that's too much to ask for... it's currently available at the top of the forum or any other content... it's called "breadcrumb".... anyways, this will have to be hard-coded in the template and i don't want to take any "panga" on this.

Merged on June 26 2011 07:43:10:
that's too much to ask for... it's currently available at the top of the forum or any other content... it's called "breadcrumb".... anyways, this will have to be hard-coded in the template and i don't want to take any "panga" on this.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#32
Is there a link for NEW POSTS as in previous forums.. It was really handy .. And i can't click on browse button for profile pic in iphones safari browser, previously there was not an issue
lIvE lIfE lIkE @ rOcK sTaR Angry
Reply
#33
site is good. but when i post something the page shows some connection failure. but when i refresh the page t shows the msg is delivered. but it cant connect me to the same thread.pls check...
WORLD IS WIDE & LIFE IS SHORTSad
Reply
#34
Quote:sammy wrote:

Is there a link for NEW POSTS as in previous forums.. It was really handy .. And i can't click on browse button for profile pic in iphones safari browser, previously there was not an issue

You need to hover you mouse the forum button at the top and a drop down will open with "New posts"...

Quote:site is good. but when i post something the page shows some connection failure. but when i refresh the page t shows the msg is delivered. but it cant connect me to the same thread.pls check...

Please post a screenshot of the same... I will look into it.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#35
Instead of showing the thread its show the internet connection failure.
WORLD IS WIDE & LIFE IS SHORTSad
Reply
#36
Quote:Buddha wrote:

Instead of showing the thread its show the internet connection failure.

That's related to your internet connection.... atleast the error says that...
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#37
No Sajeesh,

In certain threads (certain), whenever i try to post a reply, after pressing on "Post", i get the error message stating, the Webpage you are trying to access appears to have been closed or move to a different location. Once ya refresh the page, the post in facts gets posted. I did notice this a while ago, but I was asking for too many things, so i kept quiet Smile You are right, it says the problem lies with the internet connection. But my internet is lightning fast and haven't come across that thing when doing other stuff

Merged on June 28 2011 06:08:47:
Just now, i got this message after i posted my previous reply....
Here is the screenshot for your reference
RedBull gives you wings!!
Reply
#38
Well tried posting on chrome and it is working fine. But still slow in IE
Reply
#39
@kamesh / buddha - you are right brothers... i check the error log and there was an error regarding this matter... not sure why but it happened... will keep an eye and see how this can be resolved.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#40
Yes i also experienced this first i thought its my connection but it does not happen on any other site..

Merged on June 29 2011 07:54:36:
@sajeesh-- I am not getting an option to delete my post .... If some1 types it worng and want to remove it where can we get that option.
Cheers!<br />---------------------------------------------------<br />Born to ride forced to work!
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation IBR site update - May 2017 indiabullriders 8 1,521 05-23-2017, 09:14 PM
Last Post: Sajeesh
  New website feature - Mechanics section Sajeesh 14 6,132 05-27-2016, 04:47 PM
Last Post: Falcon
  New profile fields added to User CP - Update it today! Sajeesh 17 8,422 05-27-2016, 04:46 PM
Last Post: Falcon
  Q&A section added to IBR website - FAQs Sajeesh 6 3,415 12-04-2015, 10:28 PM
Last Post: bajrangee
  New website feature part 2 - Polls Sajeesh 1 1,915 11-05-2015, 12:41 PM
Last Post: Guardian

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)