Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Website update - Major change
#11
Quote:Suresh wrote:

Chief, on the link of resetting the password, where you \"request a new one here\" Can you highlight here as people are unable to find the link.

Yeah... nice suggestion... let me see what can be done for this. This was also discussed in Facebook when Kamesh advised sammy and abid about this... hope they were able to track down it.

Merged on June 22 2011 05:06:52:
I have changed the font color to "blue" ... the change will replicate as soon as you guys clear your internet browser cache and reload the page. I think this should resolve the issue.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#12
Is there something wrong with the website clock? It shows June 22 2011 05.06.53 hours :oAngryWink
RedBull gives you wings!!
Reply
#13
Quote:Kamesh wrote:

Is there something wrong with the website clock? It shows June 22 2011 05.06.53 hours

Nice catch... I have reset forum time to GMT+5.50 hours. Unfortunately, it is not considering daylight saving time (DST) and adding another 1 hour automatically. Anyways, for 6 months it should show the correct time and for the rest 6 months it will show 1 hour before. But that won't that much difference.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#14
gotcha,
for a moment felt like a time machine, the clock is ticking backwards, if you observed, wish it takes back to my childhood days, lol
RedBull gives you wings!!
Reply
#15
One good outcome i have observed that the number of registration has gone up and people are putting right information during the registration process. I think the site is much simpler than before.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#16
Chief, postinga areply in the new website is taking very long. it seems to go on. It was very fast in the old site. any reasons
Reply
#17
Quote:Amrik wrote:

Chief, postinga areply in the new website is taking very long. it seems to go on. It was very fast in the old site. any reasons

You must be using IE older version. Please confirm.
Cheers ~ Sajeesh
Reply
#18
I am using IE 8
Reply
#19
Same is the issue I am experiencing... using IE 7/ Also signatures are in some what different format.. is this only for me or everybody?
Cheers!<br />---------------------------------------------------<br />Born to ride forced to work!
Reply
#20
Quote:sahil!! wrote:

Same is the issue I am experiencing... using IE 7/ Also signatures are in some what different format.. is this only for me or everybody?

I'm on IE7 to test and yes ... there is some slowness.. that's for bringing this to my attention.. I will see what's the best solution...

Merged on June 24 2011 07:01:37:
Just got to know that some addons in IE make the site to run slow. Also it blocks the site load for a few seconds..

Secondly, you might have posted a message in our forum but the page still showing dragging... however, the post is already added..

Seems we'll have to either reinstall IE afresh with no addons or move to firefox / chorme / opera or safari....
Cheers ~ Sajeesh
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
Exclamation IBR site update - May 2017 indiabullriders 8 1,521 05-23-2017, 09:14 PM
Last Post: Sajeesh
  New website feature - Mechanics section Sajeesh 14 6,132 05-27-2016, 04:47 PM
Last Post: Falcon
  New profile fields added to User CP - Update it today! Sajeesh 17 8,421 05-27-2016, 04:46 PM
Last Post: Falcon
  Q&A section added to IBR website - FAQs Sajeesh 6 3,415 12-04-2015, 10:28 PM
Last Post: bajrangee
  New website feature part 2 - Polls Sajeesh 1 1,914 11-05-2015, 12:41 PM
Last Post: Guardian

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)